Rwn Bessi 12 vko

Tästä tää kaikki Rottweilerhuuma alkoi kauniina heinäkuisena päivänä 1989.

Bessi oli juuri haettu 12 viikkoisena kotiin ja tässä me "mummolan" rappusilla ylpeänä ihailemme uutta perheenjäsentämme.


Olen Marjo Harju, usein myös Hanteksi huudeltu. Ikää alkaa olla vajaa viisikymmentä.
Lapsuudenkodissani on aina kunnioitettu ja rakastettu eläimiä, joten kai tämä "hulluus" on verenperintöä.
Ikäni olen koirien ja hevosten kanssa puuhaillut, nyt vanhemmalla iällä olen tutustunut myös erilaisiin matelijoihin.

Rwn Bessi 14 vko

Perheeseemme kuuluu avokkini Pena ja -90 syntynyt poikamme Jesse.
Ensimmäisen Rottweilerimme hankimme -89, Bessin kanssa olen saanut tutustua niin palveluskoiratoimintaan kuin näyttelypuuhiinkin. Bessistä jouduimme luopumaan helmikuussa -2002.
Toisen koiramme, Rottweiler-uros Minzenhof Paxin eli Paavon hankimme -93. Paavo, uroksien uros ... rakkaasta uskollisesta ystävästämme luopumisen aika oli -2004 maaliskuussa.

Vuonna 2000 hankimme hännäheiluttajan nimeltään Heizelwood Proximo.
Proxi on vahva uros, niin fyysisesti kuin psyykkisestikin, jonka "motoksi" sopisi Minä, Minä ja ainoastaan vain Minä...osaksi opittua ja vahvistettuakin :-). Yksi ominaisuus, jota muilla Rottiksillani ei ole ollut, on sellainen vilpitön iloisuus (vaikea pukea sanoiksi), aina häntä heilumassa ja pilke silmäkulmassa.

Proxin ensimmäisestä pentueesta Ukko-Pekan Unelman kanssa yksi urospentu etsi 11 viikkoisena uutta kotia, joten nopean harkinnan jälkeen päätin että hän saa muuttaa meille, näin tämä urospainotteinen perhe sai uuden jäsenen Peikonpojan Fega-Finlandian eli Wäpän.
Wäpä on rauhallinen "nallekarhu", josta tarpeen tullen virtaskaakin löytyy.

Vuonna -2005 oli tullut jälleen uusien tuulien, vai pitäiskö sanoa myrskyjen aika ... pitkäaikainen haaveeni Englannin Bulldogista toteutui ja meille on muuttanut pikkuinen "mittarimato" ja "kinkkurulla" Rantamyrskyn Estelle eli Pökö. Pökö on kertakaikkisen hurmaava, reipas neitokainen nyt jo melkein 10-vuotias ruttuturpa.

Koiranomistajan luultavasti pahin painajainen kohtasi meitä marraskuussa-07, kun jouduimme luopumaan Wäpästä vain 5-vuoden iässä.

Toukokuussa 2008 Uni  tuli meille pitkän odotuksen jälkeen tai ainakin silloin se puoli vuotta tuntui pitkältä :-) Uni on osottautunut erittäin miellyttäväksi luonteeltaan, hyväksi emäksi ja ihan nättikin tuo on :-)
2010 kun ensimmäinen pentueeni oli suunnittella meille muutti P-pentujen isän velipuoli Heizelwood Goda, aivan upea, vahva ja tasapainoinen uros ja ennenkaikkea hauska koira...äitin Pikku-Eero :-)

2011 syksyllä oli raskaan päätöksen aika, luopuminen rakkaasta Proximosta.

Tuorein tulokas on viimeisestä pentueestani -12 Proxstyle Rizzla, aktiivinen ja reipas nuori narttu.

Jesse & Bessi -92

Olen harrastellut ja kokeissakin on tullut käytyä kaikkien Rottisteni kanssa, vaihtelevalla menestyksellä....

Kennelnimeä anoin -2005, ajatuksena kasvattaa Pökö-pentue :-) ja sitten joskus ehkä pieniä Rottiksiakin, mutta ainahan ei mene kuten haaveillaan ... haaveiden silta niin hauras on, toiveiden kaiteet ei kestä...
Pökön jatkuvien ja mittavien silmäongelmien vuoksi päädyin Hänen sterilontiin joulukuussa -06.Tähän kohtaanhan on sitten tapana kirjoittaa, et' tavoitteenani on kasvattaa rotumääritelmän mukaisia Rottweilereita...kuitenkin jokainen tulkitsee asioita omalla tavallaan, ihmisiä vain kun ollaan...rotumääritelmän puitteissa tietty.Itseäni miellyttää, niin henkisesti kuin fyysisestikin vahva, jäntevä ja toimintakykyinen Rottweiler...noin lyhyesti sanottuna.

Ensimmäinen pentue meille syntyi 1.7.2010, oli ihanaa seurata kuinka Uni synnytti helposti, hoiti pentunsa hienosti ja antoi heille hyvät eväät maailmalle.
Kiitos teille kaikille ihanille ihmisille, jotka elitte tätä aikaa kanssani, etenkin kun kaikki sitten pitemmän päälle mennyt kuin elokuvissa, oli niin rankkaa kun menetimme kaksi pentua ja kuitenkin ihania pikku-ukkoja oli maailmalla joista oikeasti täytyy olla iloinen !

Toinen pentue näki päivänvalon 3.11.2012 ja elokuvia ei meidän perheessä nähty tälläkään kerralla, Uni synnytti yhden pennun kotona, mutta joutui sitten leikkauspöydälle..kohtu oli revennyt. Tuloksena kuitenkin 10 erittäin elinvoimaista pentua :-)

                                                                    RAJOJA, MUTTA RAJATONTA RAKKAUTTA

-                                                                                                               -Hantte-

Heitah's Wiana & Unicol s Berega Turi & Heizelwood Goda

Heizelwood Goda

Proxstyle Rizzla

Rantamyrskyn Estelle